Katern

Zilver en Brons voor de Jiu-Jitsu-ers uit Nieuwegein op EK in Boekarest

Afgelopen weekend vonden de Europese Kampioenschappen jiu-jitsu plaats in Boekarest Roemenië. Team BSP Holland/DeMix uit Nieuwegein was vertegenwoordigd in vier categorieën en behaalden vol tot een Zilveren en Bronzen medaille.

Zilver was er voor het aspiranten duo Bridget Zoetemeyer met Romeé Roussey na drie overwinningen op het gastland Roemenië, vervolgens Slovenië en de halve finale tegen Oostenrijk. In de finale was Duitsland net een maatje te groot.

Brons was er voor het junioren duo Isa Roussey en Milou van Rijn. Helaas werd hun eerste wedstrijd tegen de Polen verloren. ‘Vervolgens gingen ‘onze’ meiden de herkansing in daar werd gewonnen van België om in de tweede herkansingswedstrijd te winnen van Italië. De kleine finale werd eveneens gewonnen’ aldus trainer Barry van Bommel.

Helaas kwamen Tasia Podaras -63 kg en Milou van Rijn -55 kg net te kort om een medaille te halen in hun fighting categorieën.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren