Zesde editie Beursvloer bij Woonindustrie

Samen voor Nieuwegein, het netwerk voor maatschappelijk betrokken organisaties, houdt op donderdag 19 november 2015 van 16.00 uur tot 18.00 uur de zesde editie van de Beursvloer in Nieuwegein. Dit jaar wordt de Beursvloer gehouden bij de Woonindustrie aan de Symfonielaan. Inschrijven kan vanaf nu via deze website.

Speciaal voor maatschappelijke organisaties vindt de workshop Goede Zaken op maandagavond 5 oktober van 19.30 uur tot 22.00 uur plaats bij de Museumwerf Vreeswijk. De deelnemers leren hoe ze de wensen en het aanbod kunnen formuleren en hoe ze dit presenteren aan de bedrijven. Inschrijven voor deze workshop kan tegelijk met de inschrijving voor de beursvloer.

De eerste vijf edities van de Beursvloer waren bij Ballast Nedam. Samen voor Nieuwegein dankt dit Nieuwegeinse bedrijf voor de mooie samenwerking. De Woonindustrie is een nieuwe partner van Samen voor Nieuwegein. Zij maken dit jaar de Beursvloer mogelijk. Ze stellen het centraal in het grote pand gelegen atrium ter beschikking als ruimte voor de Beursvloer. Woonindustrie (voorheen Home Trade Center) is al meer dan vijftien jaar hét interieurcentrum van Nederland. Aanbieders van interieurproducten en andere branche gerelateerde organisaties inspireren, presenteren en ontmoeten elkaar hier.

Op de beursvloer handelen bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheid met gesloten beurs. De aanwezigen gaan met elkaar in gesprek over vraag en aanbod. Ze doen dit in verschillende hoeken met onder meer de thema’s kennis en kunde, middelen en materialen en helpende handen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk