Katern

Zes proeflessen Bewegen met Plezier

Volgens de beweegnorm is het belangrijk dat mensen voldoende tijd besteden aan kracht, conditie en balans oefeningen om langer fit te blijven. Met ‘Bewegen met Plezier’ komen deze belangrijke vormen voor op een leuke en plezierige manier.

‘Bewegen met Plezier’ zijn leuke groepslessen onder leiding van een professional. Tijdens de proeflessen kunt u kennis maken met Bewegen met Plezier- Dans, Balsport en fitness. Kracht, conditie en balans staan centraal in de training. De trainingen beginnen met een warming-up, waar het lichaam los gemaakt wordt, hierna volgt de kern van de les en er wordt afgesloten met een cooling down.

Wilt u graag ervaren hoe de ‘Bewegen met Plezier’ lessen zijn? Geef u snel op voor de proeflessen via het onderstaande e-mail adres.

Voor wie: mannen en vrouwen vanaf 55 jaar
Wanneer: Vrijdag 1 juni t/m 6 juli
Hoe laat: 10:00 tot 11:00
Waar: Dansfabriek – Hildo Kropstraat 8
Kosten: Gratis

Wilt u meer informatie of wilt u zich opgeven dan kunt u bellen of mailen naar Caroline van der Helm: c.vanderhelm@merwestein.nl of telefonisch via: 030 – 60 042 67.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren