Katern

Zes prijzen voor Taekwon-Do In Nae Do Kwan

Afgelopen zondag 19 maart werd voor de 14e keer in Middelburg het Open Zeeuwse Taekwon-Do toernooi gehouden, georganiseerd door de vereniging TDK Middelburg. Met meer dan 300 deelnemers was het een mooi bezet toernooi. Hoofdscheidsrechter van het toernooi was Kiet Tjon a Pauw, de locatie houder van Nae Do Kwan uit Nieuwegein.

Aan het toernooi deden zes sporters mee van Nae Do Kwan uit Nieuwegein. De Nieuwegeinse coach was Wouter Meijer. Nieuwegeiner Floyd Stijger behaalde bij het onderdeel Tuls een mooie 2e plaats. Helaas viel Jessie Tanriverdi niet in de prijzen. Bij de junioren werd Roche Woen Tjoen Soen eveneens 2e op het onderdeel Tuls en haalde de 3e plaats bij het onderdeel sparren.

Een eerste plaats werd behaald bij de senioren. Bobby Geuze won deze medaille op het onderdeel sparren. Edwin Zinsmeister haalde twee mooie 2e plekken op de onderdelen Tuls en Sparren. Kishan Chedi viel helaas niet in de prijzen. ‘Met totaal 6 prijzen konden ze toch tevreden afreizen terug naar Nieuwegein’ aldus coach Wouter Meijer.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk