Katern

Zeer geslaagde World Roller Games voor KRC Rolling–Devoted en Sylvia Pistorius

Kunstrolschaatsvereniging KRC Rolling uit Nieuwegein kijkt terug op een zeer geslaagde deelname aan de World Roller Games in Barcelona. Aan dit evenement in Spanje werd deelgenomen door 4.120 atleten afkomstig uit 81 verschillende landen. De atleten namen deel aan wedstrijden in allerlei disciplines van de rolschaatssport waaronder skateboarden, rollerderby, rolhockey, alpine rolschaatsen, speed skating, inline rolschaatsen en rolschaats freestyle.

Bij het kunstrolschaatsen dames solodans presteerde Sylvia Pistorius het om zich in een zeer groot en sterk deelnemersveld met hoog niveau naar een fantastische 7e plaats in het eindklassement te rijden. KRC Rolling is zeer trots op deze prestatie.

Bij het showrijden nam showgroep KRC Rolling-Devoted deel aan twee showcategorieën; Kleine showgroep en Grote showgroep. In een nagenoeg uitverkocht Palau Sant Jordi, de grote sporthal in Barcelona die in de jaren ’90 is gebouwd ten behoeve van de Olympische Spelen, reed de Kleine showgroep voor het oog van ongeveer 9.000 bezoekers met het mooie nummer “Anastasia” naar een keurige 12e plaats in het eindklassement.

Ook de Grote showgroep deed het goed, maar de concurrentie was sterk en de uitvoering van het spetterende nummer “Cheer !!!” was in deze competitie wellicht iets minder. Toch lukte het hen binnen de top 10 te eindigen op de 9e plaats.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren