Zeer geslaagd Jubileumfeest OKN

Op 8 juni 2015 was het precies 20 jaar geleden dat de Ondernemers Kring Nieuwegein (OKN) werd opgericht. Goede reden voor het bestuur en leden om maandag 8 juni jl. op Wijnfort Jutphaas een feestelijke bijeenkomst te houden. Zo’n 65 leden, aangevuld met het volledige college van burgemeester en wethouders van Nieuwegein, gaven acte de présence. Nadat voorzitter Jos Littel, de aanwezigen buiten in de stralende zon had gefeliciteerd met de verjaardag van de businessclub, namen de heren van Fountainheads de ondernemers mee in een presentatie over trends & inzichten. De avond werd in stijl afgesloten met een heerlijk barbecuediner omlijst met live muziek.

Na de zomer gaat de Ondernemers Kring Nieuwegein weer verder met haar maandelijkse bijeenkomsten. Ondernemers die geïnteresseerd zijn om ook een bijeenkomst bij te wonen, kunnen contact opnemen met de OKN via info@okn-nieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren