Zaterdagmarkt op Cityplaza weer terug in het centrum

Vanaf zaterdag 30 september is de weekmarkt van Nieuwegein weer te vinden centraal in City. Zij verhuizen van P-West naar het Stadsplein. De ondernemers op de markt, de winkeliers en de horeca zijn blij dat de weekmarkt weer kan terugkeren naar het centrum van de stad, waar zij voor de vernieuwing van City altijd haar plek heeft gehad. Hierdoor wordt het bezoekers aan City nog gemakkelijker en aantrekkelijker om hun wekelijkse rondje over de markt te combineren met een bezoek aan City.

Informatiebijeenkomst 4 september
De komst van de markt betekent wel het nodige voor de inrichting van het Stadsplein. De huidige plantenbakken kunnen bijvoorbeeld niet blijven staan en de terrassen van de horeca moeten iets worden aangepast. Maandag 4 september zijn inwoners, ondernemers en andere betrokkenen welkom op een inloop/informatiebijeenkomst tussen 17.00 uur tot 19.00 uur in de Huiskamer van City aan de Boogstede 2-8 (voormalig zwangerschapcentrum). Medewerkers van de markt en de gemeente zijn aanwezig met informatie over de nieuwe opstelling van de markt en de gevolgen voor de inrichting van het stadsplein.

3 thoughts on “Zaterdagmarkt op Cityplaza weer terug in het centrum

 1. John

  Wat een idioterie,nu moeten terrassen ook nog ruimte inleveren.
  Ik hoop een ding , dat het een gigantische flop wordt.
  Wanneer wordt er nu eens naar de burgers geluisterd ?
  Nu ga ik dus niet meer naar de markt,tot op heden kon ik altijd tot 9 uur gratis parkeren bij de markt.
  Kan ik net zo goed naar utrecht gaan voor de markt.

 2. Annemieke

  Wat leuk! Eindelijk. Veel beter!☺

 3. danniela

  De eerste herfst storm zal meteen de laatste dag zijn voor de markt hier, dit tochtgat van City zal geen bezoekers trekken! Schande gemeente Nieuwegein dat je zo’n plein hebt aangelegd. Sterkte voor de marktkooplui !

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk