Zaterdag 20 augustus bingo bij het AHN Zomerfestival 2022

En dan is inmiddels de laatste zaterdagmiddag van het AHN Zomerfestival 2022 aangebroken op zaterdag 20 augustus. De Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) sluit het zomerfestival af met een gezellige Zomerbingo waarbij leuke prijsjes te winnen zijn.

Het AHN Zomerfestival begint om 13.30 uur en duurt tot uiterlijk 16.00 uur. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Zoals altijd wordt de middag gehouden in het Petanque Centrum Nieuwegein aan de Galecopperzoom 1 in de wijk Galecop. Aanmelden vooraf is gewenst, dit kan via adm.medewerker@hulpdienstnieuwegein.nl of telefonisch via 030-60 67 409, op werkdagen te bereiken tussen 10.00 en 12.30 uur. Mocht het vervoer een probleem zijn, dan kan bij tijdige aanmelding naar een oplossing worden gezocht.

Vanaf zaterdag 3 september bent u weer van harte welkom bij de normale zaterdagsoos met warme lunch in de dagopvang van de Boogh. Meer informatie hierover vindt u op de website van de Algemene Hulpdienst Nieuwegein, bellen kan natuurlijk ook: 030 60 67 409.

Over de Algemene Hulpdienst Nieuwegein
De Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor het welzijn van Nieuwegeinse inwoners, die zonder hulp in een kwetsbare positie komen of blijven. Zij doen dat door het aanbieden, versterken en zichtbaar maken van eenvoudige en informele oplossingen van, voor en door Nieuwegeinse inwoners. Zij richten zich hierbij vooral op zieken, ouderen en eenzame in hun functioneren beperkte medeburgers.

De hulp die de AHN biedt is te onderscheiden in Praktische hulp, Sociale ondersteuning, en Ontspanning en ontmoeting. De AHN vrijwilligers staan voor u klaar als hulp van familie, vrienden of bekenden niet voldoende is of als professionele instellingen geen hulp kunnen bieden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk