Zandsculpturen op de Museumwerf

Ter gelegenheid van het eerste lustrum laat Museumwerf Vreeswijk deze week een viertal zandsculpturen maken op het buitenterrein van de werf. De tentoonstelling sluit door het gebruik van zand aan op de geschiedenis van Vreeswijk.
Op de zandsculpturen tentoonstelling zullen niet alleen schepen van zand te bewonderen zijn. Ook het nieuwe stadshart van Nieuwegein zal in zand uitgevoerd worden. De vierde zandsculptuur is ontworpen door één van de leerlingen van basisschool de Veldrakker. Kinderen van deze school mochten een tekening maken van een zandsculptuur en van het winnende ontwerp wordt een zandsculptuur gebouwd. Op zondag 22 mei zal op het lustrumfeest van de Museumwerf de winnaar van deze wedstrijd bekend gemaakt worden door wethouder Van den Berg.Aan de totstandkoming van de tentoonstelling wordt door zowel professionele zandkunstenaars als een groep enthousiaste vrijwilligers gewerkt. De zandsculpturen zijn nog de hele zomer te bezichtigen op de Museumwerf.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren