Zakkenrolster gezocht

De politie is op zoek naar een zakkenrolster die een 93-jarige man op zaterdag 8 februari heeft bestolen van zijn pinpas. De man is die dag rond 15.00 uur met z’n vrouw aan het winkelen in Cityplaza in de binnenstad Nieuwegein. De man loopt met een rollator. Bij de Etos rekent hij enkele spullen af en op dat moment wordt vermoedelijk zijn pincode over de schouder afgekeken.

De politie zoekt de dievegge. Het zou gaan om een blanke/lichtgetinte vrouw van rond de 20 jaar. Ze heeft een smal postuur en donkerblond/bruin haar met een kleine, stompe neus. Tijdens de diefstal droeg de vrouw een blauwe spijkerbroek, zzwarte jas met epauletten met knopen. Een roze of paarse muts met donkere klep en een donkere, grote schoudertas.

Herkent u de vrouw dan vraagt de politie contact op te nemen met 0800-6070 of 0800-7000 of vul het tipformulier in. Klik op het videocameraatje hieronder voor de camerabeelden van het pinnen bij de Rabobank aan de Schakelstede waar de vrouw 800 euro pint van de rekening van de 93-jarige man.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk