Workshops Intuïtief Schilderen

Het Multicultureel Vrouwenproject van de Stichting Welzijn Nieuwegein biedt vanaf donderdag 23 juni drie workshops ‘Intuïtief tekenen en schilderen’ aan. In deze cursus, die speciaal voor vrouwen wordt gegeven, staat de persoon zelf centraal.

Aan de hand van eigen creatieve uitingen krijgt men zicht op hoe men op dit moment in het leven staat. Het is een speelse manier om oog in oog te staan met het eigen ‘ik’. Ervaring of creatief talent is absoluut niet noodzakelijk. Een aantal basistechnieken worden spelenderwijs aangeleerd. De cursus heeft een therapeutisch karakter zonder dat men nu direct heel diep op dingen in gaat. Men leert op non verbale wijze de eigen leefsituatie onder ogen te zien en eventuele problemen uit de weg te ruimen.

De cursus wordt geleid door creatief therapeute Marja van Embden. De workshops zijn op 3 donderdagavonden, te weten: 23, 30 juni en 7 juli van 20.00 tot 22.00 uur in Buurtcentrum De Bongerd aan de Moerbeigaarde 22. De kosten zijn € 24,00 voor 3 keer, dit is inclusief materiaal. Aanmeldingen gaan via het Multicultureel Vrouwenproject, Lenie Winter, tel. 030 – 60 337 48.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk