Katern

Workshop voor verenigingen en stichtingen ‘Samen voor ….een goede beursvloermatch’

Samen voor Nieuwegein, het netwerk voor maatschappelijk betrokken organisaties, houdt op dinsdag 2 november een workshop ‘Samen voor… een goede beursvloermatch’ om 19.00 uur bij sport- en evenementencomplex Merwestein. Deze workshop is speciaal voor maatschappelijke organisaties om zich voor te bereiden op de Beursvloer op donderdag 25 november. Inschrijven voor de workshop en de beursvloer kan al via de website van Samen voor Nieuwegein.

De deelnemers aan de workshop leren hoe ze hun wensen en het aanbod kunnen formuleren en hoe ze dit presenteren aan de bedrijven. De workshop wordt gegeven door Karin Beenen van Samen voor Nieuwegein.

Beursvloer
De Beursvloer wordt gehouden op donderdag 25 november van 16.00 uur tot 18.00 uur. bij DE KOM. Zowel bedrijven als maatschappelijke organisaties zijn van harte welkom. Bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheid handelen met gesloten beurs. De aanwezigen gaan met elkaar in gesprek over vraag en aanbod. Er worden heel veel matches gemaakt, afspraken om met elkaar samen te werken.

Informatie
Voor informatie en aanmelding voor de beursvloer kunnen belangstellenden kijken op de website van Samen voor Nieuwegein. Bellen of e-mailen kan ook met intermediair Karin Beenen, e-mail: info@samenvoornieuwegein.nl of telefoon: 06-43368435.

Vorig jaar is de workshop als voorbereiding op de beursvloer niet doorgegaan. Deze foto is van de workshop in 2019. De workshop werd toen door z’n 20 deelnemers gevolgd

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren