Katern

Workshop voor Maatschappelijke Stages

Maatschappelijke Stage Nieuwegein (MaS) houdt op dinsdag 1 november van 19.30 uur tot 22.00 uur een Workshop “Creëren van visie en activiteitenaanbod” voor (vrijwilligers)organisaties en (sport)verenigingen. Tijdens deze workshop wordt er stilgestaan bij het inrichten van de organisatie op de maatschappelijke stage. Waar moet je aan denken, wat zijn de randvoorwaarden, hoe creëer je voldoende draagvlak binnen de organisatie. De vervolgstap wordt ook besproken in deze workshop.

De deelnemers ervaren hoe ze op een creatieve manier invulling kunnen geven aan maatschappelijke stages. De deelnemers worden ter plekke uitgedaagd om met elkaar nieuwe vacatures voor maatschappelijke stages te bedenken. Ook krijgt men in deze workshop algemene informatie over maatschappelijke stage en worden er inspirerende voorbeelden van succesvolle maatschappelijke stages in de verschillende sectoren gegeven.

Deelname aan deze workshop is gratis (max. 2 deelnemers per organisatie). Opgeven kan tot en met 27 oktober door een mail te sturen naar mas@welzijnnieuwegein.nl of door te bellen met Annemieke van Lieshout (stagemakelaar) via 06-43368439. Hier kunt u ook terecht voor meer informatie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk