Workshop ’tekenen met grijs potlood’ met architect Emad Al Fatly

Dinsdag 26 november en 3, 10 en 17 december geeft architect Emad Al Fatly voor de vierde keer een workshop ’tekenen met grijs potlood.’ De vier bijeenkomsten worden gehouden in het KunstGein Podium in het Atrium van het Stadshuis en duren van 19.30 uur tot 22.00 uur. Tekenervaring is niet nodig.

Emad start de les met essentiële informatie over de verschillende soorten potloden, algemene informatie over hoe je het gebruikt, soorten papier en diverse technieken met het potlood, tinten, schaduwen en lichtweerkaatsingen op weerkaatsende materialen zoals water en marmer. En wat zijn de mogelijkheden om van licht naar donker te gaan en wat gebeurt er als je druk uitoefent met je potloof. kortom het komt allemaal aanbod. Aan de hand van toegankelijke oefeningen en naar eigen waarneming, leert Emad de cursisten de verschillende tekentechnieken.

Inschrijven voor de cursus kan tot 23 november via het e-mailadres: inschrijvingenkunstgein@gmail.com o.v.v. Workshop tekenen met grijs potlood. Na bevestiging inschrijving en betaling p.p. € 45,- (incl. koffie/thee) De Stadspas is geldig.

Je brengt zelf mee: potloden HB, B2 ,B4, puntenslijper, liniaal en A3-vellen papier. Andere soorten potloden mag ook bijv: H4, H3, H2, H, B1, B3, B5, B6.

Architect Emad Al Fatly (tweede van links) aan de slag met enkele cursisten

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren