Workshop ‘Stop Motion’ bij KunstGein Podium

Op zaterdag 19 februari aanstaande organiseert KunstGein o.l.v. Gonneke Prak twee workshops ‘Stop Motion.’ Deze wordt gehouden van 10.00 uur tot 11.30 uur en woensdag 2 maart van 19.30 uur tot 21.00 uur. Stop Motion is een techniek waarbij je een hele serie foto’s maakt met op iedere foto een kleine verandering in het onderwerp. Door de foto’s snel achter elkaar af te spelen krijg je het idee dat het beeld beweegt: zo ontstaat je eigen stop-motion film!

De workshop is voor iedereen die belangstelling heeft voor animatie en om voorwerpen van Lego tot leven te brengen. Zelf meenemen: je smartphone of tablet. Lego is ter plekke aanwezig. Inschrijven voor deze workshop jan tot 12 februari voor de workshop op 19 februari. Kies je voor de workshop van 2 maart dan kun je je inschrijven tot 23 februari via het e-mailadres: inschrijvingenkunstgein@gmail.com o.v.v. Stop Motion met Lego met voorkeursdatum. Na bevestiging inschrijving betaling p.p. € 27.50 incl. koffie/thee. De Stadspas is geldig.

Lego kunst
Ttot 6 maart is de Lego kunst van Lego duo Gonneke en Agnes te zien tijdens de expositie ‘Een kleurrijke wereld’ in het Kunstgein Podium.

Gonneke Prak over haar werk: ‘Als beeldend kunstenaar en docent beeldende vorming wil ik mensen motiveren en enthousiasmeren om te gaan maken en de ruimte geven aan de eigen verbeelding. Ik zie veel onzekerheid over het eigen maken. Door op een laagdrempelige manier aan de slag te gaan met creativiteit zie ik het plezier en het zelfvertrouwen terugkomen.’

Op de foto Gonneke Prak met het iconische lego kunstwerk “Story of a Friendly Dragon”

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk