Katern

Workshop Social Media

Vrijwilligersacademie Lekstroom biedt ter ondersteuning van het vrijwilligerswerk twee maal per jaar een gevarieerd aanbod van cursussen aan. De vrijwilligersacademie is een nieuw initiatief van het SVN (Steunpunt Vrijwilligerswerk Nieuwegein) en NVZ (Netwerk Vrijwilligers in de Zorg) en borduurt voort op het aanbod aan deskundigheidsbevordering dat al jarenlang in Nieuwegein door het SVN wordt aangeboden. Maandag 23 mei geeft zij weer een Workshop Social Media. Deze wordt gehouden in Buurtcentrum De Boog aan het Thorbeckepark en duurt van 10.00 uur tot 22.00 uur. De kosten zijn € 8,00.
Vrijwilligers zullen van deze vorm van communicatie dankbaar gebruik kunnen maken bij het leggen van contacten en het netwerken met voor hen belangrijke organisaties. Daarnaast kan Social Media ook goed dienst doen in de privé sfeer. Zoekt u een reispartner, zakenpartner of een andere manier van contactleggen of wilt u uw mening eens goed distelleren over een bepaald onderwerp. Dan is Social Media een eigentijds medium en vorm van communicatie die in deze tijd haast niet meer is weg te denken.
In de workshop wordt uitgelegd wat de vier bekendste sites van Social Media zijn en hoe u deze kunt toepassen als communicatiemiddel. Waarbij het geven van informatie over uw organisatie en het vinden van nieuwe doelgroepen voor uw organisatie gecombineerd kunnen worden met Social Media.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren