Katern

Workshop Samenwerken met bedrijven

Om maatschappelijke organisaties goed voor te bereiden op de samenwerking met bedrijven tijdens en na de Beursvloer biedt Samen voor Nieuwegein de workshop ´Samenwerken met bedrijven´ aan. De workshop wordt gegeven op donderdagavond 13 en dinsdagavond 18 september van 19.30 tot 22.00 uur.

Bedrijfsleven en maatschappelijke instellingen en vrijwilligersorganisaties zoeken elkaar steeds vaker op om samen iets goeds te doen voor de lokale samenleving. Commerciële en ideële organisaties hebben elkaar over en weer wat te vragen en te bieden. De manier waarop bedrijven bijdragen is niet met geld – op de Beursvloer is geld namelijk taboe – maar met de inzet van medewerkers en bedrijfsmiddelen. De deelnemers leren dus hoe zij hun ‘behoeften’ kunnen benoemen in termen van mensen en middelen.

Stichtingen, verenigingen of instellingen die deelnemen aan de Beursvloer Nieuwegein en de kans op een succesvolle match met een bedrijf willen vergroten, kunnen zich tot 1 september a.s. inschrijven voor de workshop via www.samenvoornieuwegein.nl

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk