Workshop positieve gezondheid: hoe blijf je mentaal fit en veerkrachtig?

Wil je de kracht van positief denken ervaren? En wil je ontdekken hoe je kunt leven in aandacht en op die manier meer kunt genieten van je leven? Kom dan naar de gratis workshopmiddag Mentale veerkracht op vrijdag 28 juni (13.00 uur tot 15.30 uur) in bibliotheek De tweede verdieping in de binnenstad van Nieuwegein.

Tijdens de middag kan je drie workshops volgen: De kracht van positieve gedachten, Een moment van aandacht voor jezelf (stoelyoga & ademhalingsoefeningen) en Wat is er fysiek nodig voor mentale veerkracht.

Tijdens de workshops kan je met experts in gesprek gaan en samen met ze ontdekken wat voor jou werkt om de uitdagingen van het leven aan te gaan. Verder krijg je die middag veel info over positieve gezondheid en wat deze nieuwe kijk op gezondheid voor jou zou kunnen betekenen.

Aanmelden voor de workshopmiddag? Stuur dan een mail naar actie@detweedeverdieping.nu o.v.v. ‘Mentale veerkracht.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren