Workshop ‘Nieuwegein op de kaart’

De gemeente Nieuwegein nodigt bewoners uit om mee te doen aan de workshop ‘Nieuwegein op de kaart’. Deze workshop is op dinsdag 15 november van 17.30 uur tot 21.00 uur en vindt plaats in het Theehuys van Museumwerf Vreeswijk aan de Wierselaan. De gemeente zorgt voor een kleine avondmaaltijd.

De gemeente Nieuwegein: ‘Tijdens de bijeenkomsten van de toekomstvisie hebben veel bewoners aangegeven blij te zijn met Nieuwegein. De vraag is gesteld waarom we dat niet meer uitdragen onder elkaar en vanuit de stad naar buiten toe. In de workshop werken we samen aan het verhaal van Nieuwegein en bepalen we waarmee we Nieuwegein op de kaart zetten. We willen met elkaar scherp maken waar Nieuwegein van is, waarin de kracht van de stad ligt en hoe Nieuwegein zich onderscheidt van andere steden.’

De gemeente laat weten veel waarde te hechten aan uw komst en inbreng. ‘Alleen een breed gedragen verhaal kunnen we straks gezamenlijk zinvol en succesvol uitdragen. We horen graag voor 7 november aanstaande of u wilt deelnemen aan de workshop. Let op: er is plaats voor 20 deelnemers.’ De gemeente maakt op basis van de wijk waarin u woont een selectie, zodat er een goede spreiding is. U kunt zich aanmelden bij projectleider Nadine Onrust via: n.onrust@nieuwegein.nl of het algemene telefoonnummer 14 030. Ook voor vragen kunt u bij haar terecht.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk