Workshop Manga knippen in 3D door Kim houtzager

Op donderdag 20 en zondag 23 augustus geeft kunstenares Kim Houtzager, bekend van onder andere de Pen-I strips op De Digitale Stad Nieuwegein, twee verrassingsworkshops Manga knippen in 3D. De workshops worden gegeven in haar studio ‘Keep in Mind’ aan de Appelvink 1-L in Nieuwegein. Kosten voor deelname is voor de jeugd t/m 17 jaar: 15,00 euro en volwassenen (18 jaar en ouder) betalen 20,00 euro. N-pas is van toepassing, neem via info@keep-in-mind.nl contact op de voor actuele prijs.

Manga knippen in 3D
3D-knippen houdt in dat je een plaatje in allemaal laagjes knipt en plakt, zodat het naar voren lijkt te komen. Bij deze activiteit gaan de deelnemers niet alleen knippen; je mag ook de afbeelding eerst inkleuren. En krijg je het niet af? Dan krijg je materialen mee om het thuis af te maken. Je kan kiezen uit de afbeelding van een Kawaii (Schattige) Heks of een schattig Chibi-meisje in een Kimono (lijstjes niet inbegrepen).

Materiaal
Wil je meedoen aan de workshop, dan dien je zelf een schaar (voor fijn werk) mee te nemen. Een mesje mag ook, maar vergeet dan geen snijplankje! Ook moet jezelf kleurmaterialen meenemen (papier is geschikt voor alcoholmarkers).

De workshop begint op beide dagen om 13.00 uur en duurt tot 15.00 uur. Graag 10 minuten van tevoren aanwezig zijn. Aantal deelnemers maximaal 4 per les. Meld je tijdig aan via: info@keep-in-mind.nl, want vol is vol! Na aanmelding ontvang je de gegevens voor de betaling.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren