Workshop Lekker slapen op gezondheidsplein in de bibliotheek

Slaap is belangrijk voor je geheugen, concentratie, stemming, creativiteit én je lichamelijke gezondheid. Daarom verdient goed slapen aandacht. In de gratis workshop Lekker slapen op donderdag 31 januari van 20.00 uur tot 21.30 uur, wordt er ingegaan op hoe slaap je gezondheid positief beïnvloedt. Op het gezondheidsplein in bibliotheek De tweede verdieping op het Stadsplein 1c ga je in gesprek met een ‘slaapexpert’ en krijg je tips over wat je zelf kan doen om beter te slapen.

De workshop Lekker slapen maakt onderdeel uit van een reeks workshops en lezingen in bibliotheek De tweede verdieping met als basis positieve gezondheid. Volgens deze kijk op gezondheid kan je je eigen gezondheid en welbevinden vergroten door je te richten op wat je leven betekenisvol maakt en hoe je kunt meedoen. Samen met andere inwoners en professionals ontdek je tijdens alle activiteiten wat jij zelf kunt doen om je fijner en vitaler te voelen. Hoe zorg je goed voor jezelf? En, hoe ga je om met de uitdagingen in het leven zoals het verlies van je baan, een relatiebreuk of de geboorte van je eerste kind? Dat zijn vragen die bij elke workshop of lezing weer terugkomen.

Aanmelden voor de workshop kan via actie@detweedeverdieping.nu o.v.v. ‘Lekker slapen’ of bij het infopunt in de bibliotheek. Meedenken over de invulling van de workshops en lezingen op het gezondheidsplein. Zelf een idee? Hiervoor organiseren we regelmatig een gezellige brainstormlunch voor iedereen die geïnteresseerd is in thema’s rondom gezondheid, welzijn en zingeving. Stuur een bericht naar onze actiemail o.v.v. ‘Brainstorm gezondheidsplein’ en je ontvangt een uitnodiging voor de volgende lunch.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren