Workshop: Kawaii tekenen

Studio Keep In Mind geeft op 7 februari aanstaande een cursus Kawaii tekenen. Kawaii betekent niets meer dan ‘schattig.’ Deze opkomende stroming is al enige tijd bekend in Japan, maar krijgt nu ook voet op Nederlandse bodem! In deze stroming draait het om schattigheid en vrolijkheid. In de workshop leer je hoe je een alledaags gebruiksobject vertederend kan maken.

Voor deelname aan de workshop kun je je aanmelden via het inschrijfformulier op de website van Studio Keep In Mind, via de pagina Studio/Cursusdata. Hier vind je ook de geadviseerde materiaallijst. Zijn er meer aanmeldingen dan beschikbare plaatsen, dan zal er een tweede workshop ingepland worden. Wil je met een eigen groep komen, neem dan via de website contact op voor de mogelijkheden.

De cursus wordt gehouden in de Studio van Keep In Mind, aan de Galvanibaan 2-4 in Nieuwegein van 13.00 uur tot 15.00 uur. De kosten zijn € 20,– per persoon. De ingang van de studio is gelegen op de gratis parkeerplaats achter het pand. Cursusruimte is toegankelijk voor mindervaliden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren