Workshop: ‘How do you koe?’ met KunstGein Podium

Het tekenen of schilderen van een Hollandse koe blijft een favoriet onderwerp. Niet zo raar natuurlijk want de koe is naast de hond en kat een populair dier. Deze keer wordt er een koe van papier-maché met acrylverf beschilderd tijdens de vele workshops die KunstGein Podium houdt in Nieuwegein. Deze workshop wordt in het KunstGein Podium gehouden op dinsdag 7 september aanstaande van 13.00 uur tot 16.00 uur.

Tijdens de workshop begeleiden kunstenaars Hennie van Ling en Monique Willemse je stap voor stap. Ze geven je uitleg over verschillende technieken en kleurcombinaties en hoe je deze het beste op de koe kan toepassen. Zo maakt je als deelnemer een unieke herinnering. De koe staat symbool voor de vrijheid weer mogen voelen!

De workshop is geschikt voor iedereen. Het benodigde materiaal is aanwezig. Trek kleding aan die tegen een spatje verf kan! Er is plaats voor max. 6 personen dus wees er snel bij en schrijf je in voor deze workshop. Aanmelden kan tot 3 september via deze link inschrijvingenkunstgein@gmail.com o.v.v. Koe. Na bevestiging inschrijving betaling p.p. € 20,00  incl. koffie/thee. Stadspas is geldig.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren