Workshop Fotoalbum maken

Na een fantastisch vakantie heeft u wellicht het voornemen om een mooi reisverslag te maken met de vele prachtige foto’s die u ongetwijfeld heeft gemaakt. Heeft u geen zin om daar weer vele dagen mee bezig te zijn of heeft u nog een aantal reizen waarvan u de verslagen nog wilt maken; doe dan mee aan deze 2-daagse workshop en u heeft aan het eind een digitaal album dat vrijwel af is om gedrukt te worden.

Workshopleider Renée Blom werkt volgens een door haar ontwikkeld 3-stappen plan, FotoNanny.nl, waarbij je stap voor stap, simpel en snel een fotoreisverslag kunt maken, dat je vervolgens kunt gebruiken voor het maken van je album bij bijvoorbeeld de Hema, Albelli of het Kruidvat.

De tweedaagse workshop vindt plaats op dinsdagmiddag 26 september en 10 oktober van 13.30 – 17.00 uur. De kosten zijn € 35,- voor bibliotheekleden en € 70,- voor niet-leden. (exclusief kosten van het drukken van het fotoboek)

Aanmelden (voor 22 september) of vragen bij Renéé Blom: rcblom@hotmail.nl. Bij de workshop kunt u gebruikmaken van uw eigen laptop of één van de publiekspc’s van de bibliotheek.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren