Workshop: Chibi’s voor beginners

Op zaterdag 24 januari 2015 geeft Studio Keep in Mind van Kim Houtzager een workshop: Chibi’s voor beginners. Chibi’s zijn de schattige kleine mens-wezentjes die vaak gebruikt worden in de Japanse tekenfilms of strips. Het vertederende uiterlijk spreekt zowel jong als oud aan.

In verband met de vereiste motorische vaardigheid van de deelnemers is de adviesleeftijd minimaal 10 jaar. Iedereen, zowel jong als oud, die geïnteresseerd is, is welkom. Tijdens de workshop Chibi’s voor Beginners wordt er aandacht besteed hoe je met andere verhoudingen een schattig wezen kunt maken.

De cursus wordt gehouden in de Studio van Keep In Mind aan de Galvanibaan 2-4 in Nieuwegein van 13.00 uur tot 15.00 uur. De kosten zijn euro 20,00 per persoon. De ingang van de studio is gelegen op de parkeerplaats achter het pand. Voor deelname aan de workshop kunt u zich aanmelden via het inschrijfformulier op de website van Studio Keep in Mind (Kilk op Studio en dan cursusdata). Hier vindt u ook de geadviseerde materiaallijst. Zijn er meer aanmeldingen dan beschikbare plaatsen, dan zal er een tweede workshop ingepland worden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren