Workshop Cabaret in De Kom

Op zondag 16 november en zondag 25 januari geven de Utrechtse cabaretiers Noël van Santen en Ramses Graus een workshop cabaret in De Kom. Noël van Santen is lid van het cabaretduo Schudden en is op vrijdag 31 oktober in Theater De Kom te zien. Ramses Graus zit in Rul en speelt op vrijdag 30 januari in De Kom.

Deze workshop is in eerste instantie opgezet als proef, met als doel bij voldoende belangstelling gecontinueerd te worden in een intensievere vervolgcursus. In de workshop vertellen de cabaretiers aan de hand van anekdotes over de totstandkoming van hun programma. Daarnaast werken de cursisten samen met de cabaretiers onder andere door middel van speloefeningen naar een zelf gekozen scène toe. Hiervoor worden de deelnemers van de workshop verzocht zelf een onderwerp voor te bereiden waaraan zij willen werken. Dit kan een verhaal zijn, maar ook een voorwerp.

Deelname aan de workshop is gratis en bedoeld voor iedereen van 16 tot 40 jaar. Als ondersteuning van de workshop wordt wel geadviseerd beide voorstellingen te bezoeken. Aanmelden kan via: pr@dekom.nl of bel met De Kom: 030 – 60 557 97.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk