Workshop – Art Journaling o.l.v. Nancy Boone

Op donderdag 25 oktober aanstaande geeft Nancy Boone een workshop over Art Journaling. De workshop wordt gegeven in het KunstGein Podium op de beganegrond van het Stadshuis van Nieuwegein en duurt van 19.30 uur tot 21.30 uur. De kosten zijn € 15,- per persoon.

Wat is nou precies een art journal? Nancy Boone neemt je mee in de wondere wereld van het creatief werken in boeken. Wat kun je in Art Journals allemaal vinden, wat kun je er mee doen en wat levert het jou als mens of kunstenaar op? Ze wil je graag inspireren met deze ‘andere’ manier van werken.

Tijdens de workshop laat Nancy je ervaren hoe het is om in een boek te werken, welke boeken en materialen je kunt gebruiken en ze wil je vooral laten genieten van het spelen in je art journal! De workshop is geschikt voor beginners en andere liefhebbers. Het benodigde materiaal is aanwezig. Trek kleding aan die tegen een spatje verf kan!

Zelf een Art Journal maken? Schrijf je in voor deze workshop. Tot en met 27 oktober exposeert Nancy met haar Art Journals in KunstGein Podium. Inschrijving tot 22 oktober via e-mail adres: inschrijvingenkunstgein@gmail.com o.v.v. Art-journal. Na bevestiging inschrijving betaling p.p. € 15,- incl. koffie/thee. De Stadspas is geldig voor deze workshop.

Over Nancy Boone
In het dagelijks leven werkzaam in zorg/welzijn. De rest van de tijd is ze een crea bezige bij, die altijd wel een projectje heeft. De ene keer is dat een schilderij, op het andere moment een armband van een gerecyclede riem, soms een ander product dat ge-up-cycled wordt en af en toe geeft ze een workshop zoals donderdag 25 oktober aanstaande. Een nieuw leven geven aan iets ouds, schilderen of linoleumsnedes maken? Als je er maar lol in hebt! Dat is wat ze je wil meegeven!

Een werk van Nancy Boone

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren