Workshop Acrylic Pouring voor de creatieve ‘achterblijvers’ in Nieuwegein

Voor de thuisblijvers of degene die net terug zijn van vakantie houdt KunstGein Podium weer een leuke workshop: ‘Acrylic Pouring.’ Deze workshop wordt gegeven op donderdag 12 augustus van 19.30 uur tot 21.00 uur in het KunstGein Podium op de begane grond van het Stadshuis in de binnenstad van Nieuwegein.

‘Acrylic Pouring’ of ‘Acrylverf Gieten’ is een ontzettend interessante en vooral leuke manier om abstracte kunst te maken. Door de acrylverf op de juiste manier te verdunnen wordt deze gietbaar en kun je gaan beginnen met het creëren van prachtige kunstwerken.

Jasmijn Felix is een ware kunstenaar met ‘Acrylic Pouring.’ Ze is verslingerd aan het werken met deze techniek die je eindeloos veel mogelijkheden biedt om je creativiteit vorm te geven. Het werkt ook therapeutisch: terwijl je met je handen bezig bent maakt het ook vaak je hoofd leeg.

Tijdens de workshop laat Jasmijn Felix je kennis maken met deze techniek met als resultaat twee verschillende schilderijtjes naar eigen idee gecreëerd. De workshop is geschikt voor iedereen. Het benodigde materiaal is aanwezig. Zelf meenemen: oud T-Shirt of lap voor eventueel verfspatten!

Inschrijving voor deze workshop kan tot 4 augustus via inschrijvingenkunstgein@gmail.com
o.v.v. Workshop Acrylic Pouring. Na bevestiging van de inschrijving kun je de betaling van € 25,00 incl. koffie/thee p.p. voldoen. Voor deze workshop is de Stadspas geldig.

Jasmijn Felix

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren