Wordt Roy van Anna de nieuwe Leraar van het Jaar?

Roy Helmerhorst van het Anna van Rijn College in Nieuwegein (een van de NUOVO Scholen) timmert stevig aan de weg met zijn Aardrijkskunde Kennisclips en is de grote kanshebber om Leraar van het Jaar te worden.

Roy Helmerhorst met zijn prijs toen hij Aardrijkskundeleraar van het Jaar werd

Roy Helmerhorst werkt al zijn hele onderwijscarriere op het Anna van Rijn College en is nu dus genomineerd voor Leraar van het Jaar. Eerder werd hij al verkozen tot Aardrijkskundeleraar van het Jaar. Roy is on- en offline een zeer sprankelende persoonlijkheid en rolmodel voor de leraren van de toekomst. Onlangs kreeg Roy nog veel aandacht met een koninklijke aflevering van zijn online interviewserie ‘In Gesprek Met’, waarin Eloise van Oranje (met haar vader, Prins Constantijn) uitgebreid inging op haar onderwijservaringen.

Net als de andere genomineerden is Roy in de aanloop naar dit weekend al maandenlang bezig om zich te presenteren als ware ambassadeur van geweldig leraarschap. De feestelijke bekendmaking gaat dit jaar door corona helaas niet door, maar de uitreiking is zaterdag via een livestream te volgen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk