Wordt Nieuwegeiner ‘BIZZ Talent 2015’ ?

Dennis Provily uit Nieuwegein is één van de 12 getalenteerde en ambitieuze MBO studenten die meedoet aan het BIZZ Talent programma, een nieuw onderwijsprogramma op het gebied van ondernemerschap. Dennis volgt een opleiding bouwkunde, zijn passie komt dan ook terug in zijn bedrijfskeuze. Met hulp van BIZZ Talent heeft hij een eigen bedrijf opgericht. Hij maakt 3D tekeningen van achtertuinen en werkt hiervoor samen met een hovenier. Dennis is pas 20 en heeft het nu al erg druk met zijn bedrijf! Op woensdagochtend 8 juli presenteert hij zijn bedrijf, samen met 11 andere studenten, aan het grote publiek. Tijdens deze finale wordt de ‘BIZZ Talent ondernemer 2015’ gekozen. Dennis gooit hoge ogen met zijn bedrijf.

Startende ondernemers gaan vaak onvoldoende voorbereid van start en vragen te laat of helemaal niet om advies. Het BIZZ Talent programma is opgericht om studenten (beter) voor te bereiden op ondernemerschap. In het programma komen alle basis-ondernemersvaardigheden aan de orde. ‘Op die manier maken wij ondernemerschap toegankelijker voor jonge ondernemers. Zo kunnen de studenten in een veilige omgeving kennismaken met ondernemerschap. Ze doen de benodigde basiskennis op en kunnen deze kennis direct toepassen in de praktijk. Het BIZZ Talent programma is een springplank om zelfstandig verder te gaan’ aldus de Utrechtse Ondernemers Academie, participant in het BIZZ Talenten programma. Woensdag 8 juli weten we of de prijs meegaat naar Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren