Word figurant in Theaterversie van ‘Baantjer’

Komend seizoen is de voorstelling ‘Baantjer – De Cock en de moord in het theater’ twee avonden te zien in DE KOM. Deze unieke theaterbelevenis beperkt zich niet tot het toneel en de theaterzaal. Niehe Van Lambaart Theaterproducties zoekt een aantal figuranten die het politieteam willen versterken als collega’s van De Cock (met cee-oo-cee-kaa inderdaad) en Vledder. Gezocht wordt naar mannen en vrouwen van boven de 18 jaar die willen meewerken aan de activiteiten rondom de voorstelling. Ter voorbereiding worden de figuranten uitgenodigd om eind september naar een voorvertoning te komen in Amsterdam.

Bent u 21 en 22 november beschikbaar, hebt u toneelervaring en een normaal postuur? En wilt u deze voorstellingen tot een moordend succes maken? Stuur dan voor 5 september uw persoonsgegevens, een recente foto, uw kledingmaten en een korte beschrijving van uw toneelervaring naar pr@dekom.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren