Woordenwisseling met Nieuwegein

Zomaar ergens in Nieuwegein. Je loopt, je ziet, je fantaseert. Over dingen, personen, gebeurtenissen of wat dan ook. De één legt het vast in een foto, een ander met woorden. Niet zomaar woorden maar allemaal zijn ze gelijk. Er is geen hoofdletter te bekennen bij de Nieuwegeiner Ton de Gruijter. Geen woord staat boven een ander. Ton is dichter en heeft nu ook een rubriek op De Digitale Stad Nieuwegein.
Ton: ‘er wonen woorden in mijn ogen. ze vragen slechts structuur. kijkend naar mijn woonomgeving probeer ik beelden in tekst te vangen. met publicaties op ‘de digitale stad nieuwegein’ hoop ik nieuwegein, zoals ik haar zie, op een ander wijze aan u voor te stellen.’ Klik hier om naar ‘woordenwisseling met nieuwegein’ te gaan. Deze week: ‘ik ben naakt.’ Arend Bloemink maakte er deze foto van de week voor.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren