Woonin opent vestiging voor huurders in Nieuwegein

Op 1 januari 2023 zijn woningcorporaties Mitros en Viveste gefuseerd tot Woonin. Woonin staat dicht bij de huurder. Daarom kunnen huurders per 1 februari ook in Nieuwegein voor hun vragen terecht. Op 1 februari opent daar een nieuwe vestiging op de Vreeswijksestraatweg 22.

Het pand waarin Woonin is gevestigd aan de Vreeswijksestraatweg 22

Balie open voor huurders
Huurders kunnen vanaf woensdag 1 februari met al hun vragen terecht bij de balie van de vestiging in Nieuwegein. Het adres van het wijkkantoor is Vreeswijksestraatweg 22, op loopafstand van Cityplaza en Sportcomplex Merwestein. De balie is open van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 13.00 uur.

Dichtbij huurders
Woonin Nieuwegein heeft een eigen gebiedsregisseur Myrte van der Gugten en een manager Wonen. Deze vaste gezichten dragen bij aan het netwerk in de gemeente, met huurders en samenwerkingspartners. Manager Wonen Katja van Boeijen over de opening: “We zijn heel blij dat we met de opening van deze balie huurders persoonlijk te woord kunnen staan in Nieuwegein. We starten hier met een vast team voor de gemeente Nieuwegein. Zo houden we kennis en ervaring in huis en werken we slagvaardig. Huurders gaan daar absoluut iets van merken. Dat begint al met een feestelijke opening op 1 februari, om bij te praten met onze huurders”.

Meer sociale huurwoningen
De naam Woonin staat voor Samen, Dichtbij, Goede buur en Goed wonen. Met de fusie heeft Woonin meer slagkracht om extra sociale woningen te bouwen in de regio. Bovendien werkt Woonin aan een sterk team van medewerkers die weten wat er leeft onder huurders in de wijken. Er is een grote opgave voor de volkshuisvesting in Nieuwegein. Woonin levert binnenkort de nieuwbouw op het JUKO-terrein op en werkt daarnaast aan plannen voor het Nijpelsplantsoen, Vreeswijk en de Lijsterbesstraat.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk