Woninginbrekers aangehouden

Vrijdagavond 15 april heeft de politie rond 23.30 uur twee inwoners van Nieuwegein aangehouden op verdenking van woninginbraak aan de Graaf Willemlaan in de wijk Fokkesteeg. Getuigen melden dat er in de woning werd ingebroken.

Toen de politie bij het huis aan de Graaf Willemlaan was aangekomen hadden de inbrekers de woning al verlaten. De politie stelde een onderzoek in. In een tuin in de straat hield de politie een 22-jarige man aan. De tweede verdachte (27 jaar) was weggevlucht naar de Acaciastraat. Daar werd hij aangehouden. Beide verdachten zijn ingesloten op het politiebureau voor nader onderzoek. Proces-verbaal is opgemaakt tegen de inbrekers.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Woninginbrekers aangehouden

In de nacht van maandag op dinsdag 29 december heeft de politie twee mannen aangehouden op verdenking van inbraak in een woning aan de Muiderschans.Omstreeks 02.30 uur kreeg de politie de melding binnen dat glasgerinkel op de Muiderschans gehoord was en dat twee mannen in een kleine zwarte auto gestapt waren. Onderweg naar de locatie kwamen agenten een auto tegen die aan het signalement voldeed en konden deze op de Graaf Ferdinandlaan tot stilstand brengen. De twee mannen, beiden van 19 jaar en afkomstig uit Nieuwegein en Houten, zijn aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren