Katern

Woningen ‘Het Hof van Jutphaas’ in de verkoop

Ongeveer 4 jaar geleden werd Niroc Vastgoed geattendeerd op de herontwikkelingslocatie aan het Kerkveld in Nieuwegein, onderdeel van de oude kern Jutphaas. Het gebouw op zich was niet heel bijzonder en oud maar de locatie daarentegen des te meer. Een oude dorpskern met een plein en de historie die voelbaar en zichtbaar was. Uiteindelijk is na vele studies besloten om de molenwiek opzet van het huidige gebouw te behouden met daarin als spil het gemeenschappelijke hofje waaromheen de nieuwe ‘Nul Op de Meter’ woningen zijn gesitueerd en voorzien van de typische kenmerken van de woningen aan het Kerkveld.

De woningen die gebouwd gaan worden op de locatie van het oude buurthuis op Kerkveld

Het woningbouwplan is modern qua techniek, onderhoudsarm, onafhankelijk van gas én energieneutraal. Deze combinatie van een duurzame ontwikkeling op een historische locatie al bekend sinds 1165 is bijzonder te noemen. Kortom, modern, duurzaam, veilig, sociaal en prachtig wonen op een locatie die de bakermat is van het huidige Nieuwegein.

Vanaf woensdag 22 november a.s. gaat de verkoop van ‘Het Hof van Jutphaas’ van start en de ontwikkelaars zijn benieuwd wie de 12 nieuwe bewoners worden van ‘Het hof van Jutphaas’ aan het Kerkveld.

Wilt u wonen op één van de mooiste én oudste locaties van Nieuwegein? Dan bent u van harte welkom om op woensdag 22 november a.s. van 17.30 uur tot 19.00 aan het Kerkveld 63 langs te komen voor meer informatie over dit nieuwbouwproject in Jutphaas. Klik hier om alvast de brochure te lezen.

Het Kerkveld in Jutphaas. Wilt u wonen op korte afstand van de oudste woning van Nieuwegein?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk