Woningen aan de Spinethof ontruimd vanwege verwarde vrouw

In de wijk Zuilenstein is vrijdagmiddag een verwarde vrouw uit een woning aan de Spinethof gehaald. Diverse hulpverleners waren ter plekke, waaronder de politie, ambulancepersoneel en ook de brandweer. Ook een arrestatieteam werd achter de hand gehouden om de verwarde vrouw uit de woning te halen.

Het incident begon aan het begin van de avond. Rond 17.45 uur waren de hulpdiensten uitgerukt naar het appartementencomplex de Spinet omdat omwonenden de situatie onveilig vonden en bang waren dat de verwarde vrouw zichzelf iets zou aandoen. Netbeheerder Stedin heeft uit voorzorg het gas afgesloten.

Arrestatieteam
Het arrestatieteam heeft uiteindelijk de vrouw naar buiten kunnen geleiden. Wat zich in de woning heeft afgespeeld is onduidelijk. Wel laten bewoners van het appartementencomplex aan onze redactie weten dat de desbetreffende vrouw al langer verward was. Het incident trok veel bekijks. De politie had de omgeving afgezet met linten.

De vrouw is niet aangehouden, maar wel meegenomen door hulpverleners. Ze krijgt volgens de politie momenteel passende hulp.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk