Woningcorporatie Portaal in actie om huurders te helpen besparen

Woningcorporatie Portaal zal binnenkort de huurders van haar woningen voorlichting geven hoe zij kunnen besparen. ‘Een groot deel van onze huurders gaat gebukt onder de hoge vaste lasten. Niet alleen de prijzen van energie zijn zorgwekkend, ook de dagelijkse boodschappen worden steeds duurder’ aldus Portaal.

Hoewel de aangekondigde maatregelen van het kabinet sommigen verlichting biedt, vreest de woningcorporatie dat veel van haar huurders, die het nu al financieel moeilijk hebben, straks niet meer kunnen rondkomen. Daarom zal Portaal dinsdag 11 oktober aanstaande, van 08.00 uur tot 12.00 uur, met een bespaarbus staan bij Merwestein aan de Leemwal 3 in Nieuwegein om haar huurders bespaartips te geven.

‘Aan de stijgende prijzen kan Portaal niks veranderen. Maar vanuit onze visie ‘Bijdragen aan goed samenleven’ willen we niet langs de zijlijn blijven staan. We doen er alles aan om het renoveren en verduurzamen van onze woningen te versnellen. Al lukt dat niet van de een op andere dag.’

Woningcorporatie Portaal organiseert deze campagne ‘Samen Besparen’ in de week van de duurzaamheid (10 t/m 15 oktober). Vanuit deze bespaarbus worden energie besparingstips met buurtbewoners gedeeld. Eén van de tips is het aanbrengen van tochtstrips en radiatorfolie. De vakmannen staan bij de bespaarbus klaar om gelijk even mee te lopen en het gratis in de woning te plaatsen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk