Winterwonderland editie met het Nieuwegeins KiKaTeam

Het Nieuwegeins KiKaTeam (kinderen kankervrij), “Tonie, Tiny en Eric voor KiKa”,  hebben weer een leuke actie: Een KiKa BBQ Sunday “Winterwonderland” editie met ondermeer een loterij (prijzen beschikbaar gesteld door ondernemers uit Vreeswijk/Nieuwegein) Uiteraard in samenwerking met restaurant “The GoodFood” uit Vreeswijk. Op deze KiKa BBQ  “Winterwonderland” BBQ gaat 10% van de omzet en 100% van de loterij opbrengsten naar KiKa.

Het Vreeswijk/Galecop KiKa Team, met Tonie, Tiny en Eric, zetten zich al sinds 2012 in voor KiKa. Met het lopen van marathons over de hele wereld en het organiseren van leuke activiteiten hebben zij al vele tienduizenden euro’s voor KiKa opgehaald. Geld dat ondermeer nodig is om kinderen met kanker meer kansen op genezing te bieden en uiteraard voor onderzoek.

Restaurant “The Good Food” serveert naast de wereldse gerechten (vers uit eigen keuken) ook extra Streetfood gerechten uit Duitsland en Oostenrijk met een Aziatische twist. Als klap op de vuurpijl zal Team KiKa Nieuwegein zorgen voor een winterse aankleding op het terras van The Good Food! Uiteraard in lederhose en dirndle!

Op zondag 07 november 2021 zal er ook worden gestart met de winter KiKa loterij. Deze loterij duurt tot 1 januari 2022. Op 1 januari 2022, tijdens de nieuwjaarsduik van Team KiKa, zal de trekking plaats vinden.

Door een mooi initiatief van de ondernemers in Vreeswijk is er een divers prijzenpakket beschikbaar gesteld voor KiKa. Zoals bijvoorbeeld: Tegoedbonnen van Bloemenwinkel de Stijl, Remco Optiek, The Good Food, Kapsalon Michelle, Bioscoopbonnen van Kinepolis, Massage bonnen, kaartjes voor de Efteling, Heineken Experience, KiKa pakket, kaartjes Heineken Experience, 1 weekend een sportauto van Renault, een boottocht over de lek voor vier personen inclusief diner, van XMas presents, vintage trolley, hardcase trolley en twee rugzakken.

Alvast in de sfeer van winter(sport) komen en gezelligheid ervaren? Kom ook naar de KiKa BBQ Sunday “winterwonderland editie.”​ Voor reserveren en meer informatie over het menu kijk dan op de website van “The Good Food.”

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren