Katern

Winters Nieuwegeins Amateur Symfonieorkest

Op zaterdag 2 februari 2013 geeft het Nieuwegeins Amateur Symfonieorkest (NAS) een concert met medewerking van muziekband KNOCK-OUT in de kleine zaal van theater DE KOM in Nieuwegein, aanvang 20.00 uur.

Het Nieuwegeins Amateur Symfonieorkest onder leiding van dirigent Hans de Munnik, bestaat uit ongeveer 35 enthousiaste musici. Het is een orkest met zeer een gevarieerde programmering. Als thema voor dit concert heeft het NAS “de winter” gekozen. Voor haar concerten zoekt het NAS vaak samenwerking met andere orkesten of groepen. Dit keer met de band KNOCK-OUT van Theater Totaal onder leiding van Michel Pagie en Anke Timmer. Na de winterse sferen opgeroepen door het NAS zullen de klanken van KNOCK-OUT u verwarmen. Gezamenlijk worden fantastische nummers van de Beatles ten gehore gebracht. Theater Totaal is een muziek- en theaterwerkplaats voor mensen met een verstandelijke beperking. De band repeteert drie dagen per week in Theater DE KOM. Hun programma bestaat uit eigen werk, afgewisseld met swingende covers en prachtige liefdesliedjes. De band vindt het geweldig om samen met het NAS op te treden.

Het concert is op zaterdagavond 2 februari 2013, 20:00 uur in de kleine zaal van theater DE KOM, Nieuwegein. Kaarten zijn te verkrijgen aan de kassa van theater DE KOM voor € 12,50. Het gereduceerde tarief van € 7,50 geldt voor personen in het bezit van een CJP pas

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk