Winterfair in Fokkesteeg

Op vrijdag 14 december aanstaande van 15.00 – 19.00 uur kunnen inwoners van Nieuwegein en natuurlijk de wijkbewoners van Fokkesteeg, genieten van de WinterFair op het plein aan de Hoornseschans en in het Wijkhuis La Caza. Gezellig shoppen voor originele, handgemaakte cadeautjes, snuffelen op de boekenmarkt of koop de heerlijkste versgebakken kerstkoekjes. Een heel bijzondere attractie is de prachtig verlichte Kerst-vrachtwagen van Brouwer Zwaar & Speciaal Transport.

Buiten is het WinterTerras met chocolademelk en glühwein. In La Caza kunt u de Kerstman ontmoeten en vindt u allerlei gezellige kraampjes. Voor de kinderen is er een Kids Loterij en een vrolijk schminkteam. Dit alles in gezellige kerstsfeer met kerstmuziek. Het wijknetwerk Fokkesteeg en La Caza trakteren op gratis erwtensoep.

De leukste manier om elkaar als buurtbewoners te ontmoeten en iedereen is van harte welkom! De WinterFair is een evenement van het Wijknetwerk Fokkesteeg, LaCaza en stichting Balans.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren