Winnaars kleurplaatwedstrijd Werfweekend

Donderdagmiddag 30 oktober kregen de vier winnaars van de kleurplaatwedstrijd Werfweekend in het Theehuys van de Museumwerf Vreeswijk hun prijs uitgereikt.

Voor het Werfweekend zijn in de groepen 1 t/m 4 van de Nieuwegeinse basisscholen kleurplaten verspreid met het verzoek deze tijdens het Werfweekend in te leveren. Het inleveren van de kleurplaat was sowieso al lonend, want iedere leerling die een kleurplaat inleverde mocht een leuke attentie uitzoeken en kreeg een ijsje!

De jury: ‘Ruim honderd prachtig ingekleurde kleurplaten heeft de jury bekeken. En wat hebben de kinderen het de jury moeilijk gemaakt, want er zaten heel wat prachtige kleurplaten bij. Maar we zijn er uitgekomen. De winnaars zijn Sterre Spierenburg van groep 1, Jana Thé van groep 2, Bo Ling van groep 3 en Merel Mulder van groep 4.’

Onder het toeziend oog van broertjes en zusjes, vriendjes en vriendinnetjes, papa’s en mama en opa’s en oma’s werd tijdens een feestelijke bijeenkomst de prijs – een mooie VVV-bon – uitgereikt. Nadat de aanwezige kinderen eerst hun eigen gebakje hadden ontwerpen, kregen de winnaars hun prijs overhandigd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren