Winkelkarretjes vervuilen Nieuwegein minder

Eerder schreven we al een stukje over de vervuiling van winkelkarretjes in Nieuwegein. Vandaag mogen we concluderen dat de strijd tegen de rondzwervende winkelkarretjes zijn vruchten begint af te werpen. Zodra de gemeente hoort of ziet dat ergens een winkelkarretje zwerft, krijgt de betreffende supermarkt een telefoontje. Dit karretje moet dan binnen 24 uur worden opgehaald door de winkelier. Doet de winkelier het niet dan riskeert hij een bekeuring.

Sinds vorig jaar is in de APV (de Algemene Plaatselijke Verordening) een artikel opgenomen dat verbiedt winkelwagentjes verder mee te nemen dan de aangrenzende parkeerplaats. Doe je dit wel, om bv. je boodschappen naar huis te brengen dan riskeert ook de gebruiker een fikse bekeuring. Gelukkig heeft Nieuwegein voor deze mensen TopTown Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren