Winkelen in Nieuwegein; 5 tips

Of je nu naar het Cityplaza, de Batau, het Makadocenter, winkelcentrum Nedereind of het Stadskwartier gaat; je kunt naar hartelust winkelen in Nieuwegein. Om je winkelplezier nou zo soepel mogelijk te laten verlopen, volg je deze tips.

  1. Hippe modewinkels
    Nu vind je natuurlijk tal van toffe winkels in Nieuwegein, maar ook hippe modewinkels ontbreken niet in en rondom het centrum. Heb je nu even geen zin om de deur uit te gaan, dan hebben veel van deze modeketens ook gewoon een online webshop. Winkel bijvoorbeeld naar hartenlust in de online webshop van Esprit. Niet alleen vind je in de online webshop de hele collectie, je kan er vaak ook leuke kortingen scoren die je niet in de fysieke winkel tegenkomt!
  2. Overzicht van winkels
    Naast de hippe mode winkels vind je natuurlijk ook een hoop andere winkels in en rondom het centrum van Nieuwegein. Zo kun je er terecht voor je fotokopieën, bedden, bouwmarkten, decoratie, lingerie, meubels, muziek, parfum, sportartikelen, cosmetica, computers, lederwaren, naaibenodigdheden, schoenen, souvenirs, supermarkten en ga zo maar door.
  3. Koopzondag en koopavond in Nieuwegein
    Soms is het gewoon ongelooflijk lekker om er even in het weekend op uit te gaan. Lekker shoppen tijdens de koopzondag is dan ook helemaal geen slecht idee. Nu is het natuurlijk wel erg gemakkelijk om te weten of de winkels überhaupt wel open zijn. Raadpleeg dan vooraf ook even de websites met meer informatie over de koopzondag in Nieuwegein. Iedere vrijdagavond is het koopavond in Nieuwegein – ook zeker leuk!
  4. Parkeren in Nieuwegein
    Waar kun je de auto kwijt en hoeveel moet je ervoor betalen? Toch wel dingen die belangrijk zijn om te weten als je een dagje gaat winkelen. Hoef je die zware kleding tassen geen straten ver terug naar de auto te sleuren. Parkeergelegenheid is er maar genoeg. Met een handige parkeerkaart kun je direct zien waar de meest dichtstbijzijnde parkeergelegenheid is. Door op de P te klikken kun je direct het parkeertarief van een specifieke zone bekijken.
  5. Openbaar vervoer
    Heb je nu geen auto tot je beschikking of laat je ‘m gewoon liever even thuis staan? Je kan ook gewoon gebruik maken van het openbaar vervoer om fijn te kunnen winkelen in Nieuwegein. De missie van 9292 is om alle mensen die betrokken zijn bij het openbaar vervoer zoveel mogelijk te ontzorgen. Dit betekent dat je alle mogelijke informatie met betrekking tot het openbaar vervoer in en rondom Nieuwegein, direct op de website kunt vinden.

2 thoughts on “Winkelen in Nieuwegein; 5 tips

  1. parkeerplaats ja tegen een veel te hoog tarief parkeren. zowel onder city, de wijken er omheen en helemaal schandalig om zoveel geld te vragen bij het ziekenhuis. en geen ontmoediging om de auto te laten staan maar gewoon zakkenvullers

  2. John

    Met het o.v is geen doen,sta je daar te wachten op de bus,is deze net weg.
    Daar sta je dan , met al je boodschappen.
    Heb je de boodschappen gedaan bij Dirk,moet je een heel stuk lopen met je aankopen.
    Je fiets mag je daar ook al niet plaatsen.
    Ook bij a.h is geen doen.
    Daar kan je de fiets ook al niet kwijt,naar de bus sjouwen met de boodschappen.
    Toch maar liever met de auto,al kost het wat erg veel.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk