Winkelcentrum Hoogzandveld officieel geopend

Winkelcentrum Hoog Zandveld is zaterdag 18 juni j.l. officieel heropent na een lange verbouwing. Wethouder Johan Gadella van Economische Zaken verrichtte de openingshandeling door middel van het drukken op een grote rode knop, waarna een confettikanon werd geactiveerd. De middenstand pakte uit met leuke kraampjes en een scala aan te winnen prijzen. De kinderen konden meedoen aan een ballonnenwedstrijd.

In het vernieuwde winkelcentrum is het parkeerterrein flink uitgebreid, het bevoorraden en het parkeren zijn van elkaar gescheiden, het boodschappencentrum is compleet gemaakt door toevoeging van vier á vijf winkelunits, het plein is gecreëerd als schakel tussen de winkels en het maatschappelijke trefpunt Buurtplein Zuid. Al met al heeft het geheel een grondige face lift gekregen en is het weer fit voor de komende 25 jaar.

Hoogzandveld Nieuwegein is ook één van de genomineerden voor de NRW (Nederlandse Raad Winkelcentra) Jaarprijs 2016. De NRW Jaarprijs is al bijna drie decennia lang het ijkpunt voor de winkelvastgoedsector. De breed samengestelde vakjury legt winkelprojecten zorgvuldig langs de meetlat en baseert haar oordeel op innovatie, leereffecten en de betekenis voor de omgeving. Uiteraard speelt het oordeel van consumenten en ondernemers daarbij een belangrijke rol. Tijdens het NRW Jaarcongres van 15 september zal de winnaar bekend gemaakt worden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk