Winkelcentrum Galecop na verbouwing weer volledig open

De afgelopen periode is er hard gewerkt om winkelcentrum Galecop op te knappen. Afgelopen zaterdag 14 november werd bescheiden gevierd dat het winkelcentrum in de wijk Galecop een nieuwe look & feel heeft!

In verband met het Coronavirus kon er momenteel geen groots heropeningsfeest worden gegeven. Wel was het winkelcentrum feestelijk aangekleed en werden er leuke presentjes uitgedeeld aan de bezoekers. Tijdens de heropening werden uiteraard alle maatregelen van het RIVM nageleefd en waren er voldoende hygiëne maatregelen tegen het Coronavirus.

De verbouwing heeft een kleine twee maanden geduurd. En voor de bezoekers zijn er weer leuke zitjes gecreëerd. Onze videograaf Jos van Vogelpoel maakte bovenstaande korte impressie tijdens de feestelijke oplevering van de verbouwing van het winkelcentrum in Galecop.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren