Winkelcentrum Galecop 25 jaar

Zaterdag 24 juni aanstaande van 10.00 uur tot 16.00 uur is het feest op winkelcentrum Galecop. Dan is het precies 25 jaar dat zij bestaat. Deze dag zijn er meerdere activiteiten zowel voor jong als oud.

Galecop

Barista koffie met een petit four
Vanuit een Piaggio wagentje trakteren de winkeliers alle bezoekers op een heerlijk kopje Baristo koffie (of kopje thee). Bij de koffie wordt tevens een petit fours uitgedeeld!

The Flageolettes
Sfeervol optreden van het trio The Flageolettes. Ze verplaatsen zich na elke swingende muziek sessie. De Flageolettes spelen muziek van vroeger tot nu, van tango tot jazz, van Nederland tot Zuid- Amerika en via Rusland weer terug.

Meet & greet Paw Patrol
Chase en Marshall zijn de helden van Paw Patrol welke dagelijks te zien zijn op Nickelodeon, Laat u ze uw feest of evenement beschermen? Daarnaast is er natuurlijk alle ruimte voor een foto of High five. Er zullen 4 sessies van een half uur worden ingezet: 12.00, 13.00, 14.00 & 15.00 uur.

Nickeloedeon Play Trailer
Een combinatie van springen, spelen en klauteren in de herkenbare omgeving van de meest populaire TV Karakters ter wereld. Springen tussen de helden van Top Wing, spelen in de wereld van Shimmer & Shine en glijden van de enige echte PAW Patrol uitkijktoren, het kan allemaal in de mobiele speeltrailer van Nick Jr.

De Surprise Shopper
De Surprise Shopper komt speciaal voor dit jubileum naar ons winkelcentrum. Dus niet vergeten! Ga zaterdag 24 juni boodschappen doen in winkelcentrum Galecop en maak kans op gedeeltelijk of misschien geheel uw aankoop terug!

De eindtrekking
Om 16.00 uur vind de eindtrekking plaats onder leiding van Ruud van de Heijden als presentator. De 100 winnaars uit de 4 tussentrekkingen hebben persoonlijk een uitnodiging ontvangen voor de eindtrekking! 100 winnaars ( enveloppen) worden in een grote bak gedaan. 25 winnaars worden getrokken waarvan er één met de E-Bike weggaat.

De enveloppe waar de fiets opvalt, wordt als eerste getrokken. De trekking vindt plaats in de passage! U moet wel aanwezig zijn bij de eindtrekking wanneer u in aanmerking wilt komen voor de prijzen!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk