Winkelcentrum Cityplaza viert Midzomernachtfeest

Vrijdag 5 juli a.s. viert winkelcentrum Cityplaza het Midzomernachtfeest. Dit evenement vindt plaats van 18.00 tot 23.00 uur op de Markt in Nieuwegein. Iedereen is van harte welkom op dit zomerse feest!

Ook kiest Winkelcentrum Cityplaza tijdens deze Midzomernacht haar eigen Miss. Alle dames tussen de 14 en 18 jaar konden zich aanmelden voor de Miss Cityplaza verkiezing. De winnares wordt officieel gekroond tot Miss Cityplaza 2002 en ontvangt cadeaus van diverse winkeliers. Tevens mag ze een jaar lang als gastvrouw van het winkelcentrum optreden bij de diverse activiteiten die georganiseerd worden in 2002.

Voor deze dag heeft winkelcentrum Cityplaza diverse zang- en dansgroepen benaderd. Zo kan men genieten van de muziek van de Nieuwegeinse band Rampzalig, de demonstratie van salsadansschool Rincon Cubano, de Turkse dansgroep Ozan en het duo Something Else. De horecaondernemers van Cityplaza zorgen voor lekkere hapjes en drankjes tijdens dit feest.

Vanaf donderdag 4 juli kan men de nieuwe Spidermanfilm bezoeken bij Plaza Bioscoop Nieuwegein. Inspelend op deze fantastische film komt Cave Klimcentrum op vrijdag 5 juli met een klimwand naar Cityplaza. ‘Spiderman’ laat hier zijn spectaculaire klimkunsten zien.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk