Winkelcentrum Cityplaza luistert (echt wel)… ‘Nieuw speelplein op verzoek!’

Je dagelijkse boodschappen doen én quality time doorbrengen met je kids? Vanaf nu kan het! Winkelcentrum Cityplaza heeft een speciaal Play & Relax plein ontwikkeld, waar kinderen kunnen spelen en ouders kunnen ontspannen. Zo wordt shoppen met kids voor iedereen een feestje.

Speelplein op verzoek
‘Regelmatig vragen we bezoekers hoe we Cityplaza elke dag bijzonder en beter kunnen maken. Deze wensen en behoeften omtrent winkels, services en ideeën voor evenementen, gebruiken we graag om het centrum samen tot een nog leukere plek te maken. Één van de opmerkingen die we hebben ontvangen was: ‘De fontein is leuk, maar een speeltuin zou nog leuker zijn.’ Met dit gloednieuwe speelplein laten we zien dat deze tips en ideeën niet zomaar in een la belanden.’

Over het speelplein
Het plein is gelegen op Raadstede (bij de Only for Men winkel en tegenover T-Mobile) en is ingericht als een klim-bos, ideaal voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Kids kunnen klimmen, in de ringen hangen, hun evenwicht oefenen op de balk en het balanceer-touw of hun energie kwijt op de glijbaan. Zo hebben ouders even hun handen vrij om een pauze te nemen en te ontspannen. Ideaal voor extra quality time met de kinderen tijdens het shoppen. Zo wordt een bezoek aan het winkelcentrum ontspannen en fun voor iedereen!

Over Cityplaza Nieuwegein
Met maar liefst 170 winkels en horecagelegenheden, een centrale ligging en 7 miljoen bezoekers per jaar is Cityplaza het meest complete en veelzijdige winkelcentrum in de regio Utrecht. Cityplaza is het levendige stadscentrum van Nieuwegein, midden in het stadshart met voorzieningen zoals het theater en het Gemeentehuis. Cityplaza heeft een sterke regiofunctie en bedient naast Nieuwegein ook de omliggende plaatsen.

 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk