Winkelcentrum CityPlaza krijgt vierde KVO-ster

CityPlaza mag trots zijn! De vierde Keurmerk Veiligheid Ondernemen (KVO-)ster is binnen. Op woensdag 25 februari is de ster officieel uitgereikt aan de leden van de KVO-werkgroep. Het doel van dit keurmerk is om de veiligheid in de winkelgebieden te bevorderen en de criminaliteit structureel aan te pakken. De vierde ster is het resultaat van de nauwe samenwerking tussen verschillende partijen zoals de ondernemers en de eigenaar van CityPlaza, politie, brandweer en de gemeente Nieuwegein. Elke ster die een winkelgebied extra haalt, betekent dat de veiligheid verder is toegenomen. In totaal zijn vijf sterren mogelijk.

Vorige maand heeft de Keuringsdienst KiWa de veiligheid in het winkelcentrum officieel getoetst. Ook evalueerde het de genomen veiligheidsmaatregelen en – activiteiten. Op basis van de uitkomsten daarvan is de vierde ster toegekend.

‘De afgelopen periode hebben we met z’n allen hard gewerkt om het vernieuwde winkelcentrum te laten voldoen aan de eisen van het keurmerk’ zegt Dilip van Faassen, facilitymanager van CityPlaza tegenover onze redactie. ‘Dankzij de medewerking van alle betrokkenen in de binnenstad van Nieuwegein, zien we dat we kunnen profiteren van een nauwe samenwerking op dit gebied’ aldus van Faassen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren