Winkelcentrum Cityplaza en ondernemers werken actief samen aan initiatieven voor winkelen in Coronatijd

Van een lokale bezorgservice in december tot Click & Collect in februari naar winkelen op afspraak in maart. Ondernemers in Cityplaza blijven ondernemen binnen de beperkte mogelijkheden van de geldende Coronamaatregelen. De eerste lichte versoepelingen voor de retail zijn onlangs ingegaan.

Er wordt veel over gezegd en geschreven maar feit blijft dat een groot deel van de winkeliers blij is dat ze weer (weliswaar) beperkt klanten mogen ontvangen in hun winkel. Zo ook de ondernemers in Cityplaza Nieuwegein. Afgelopen weekend lanceerde winkelcentrum Cityplaza samen met de ondernemers een speciale website met alle initiatieven van de winkels voor winkelen in Coronatijd.

Via deze website vindt de klant een compleet overzicht van alle mogelijkheden op één plek. Van handige informatie over het bestellen via Click & Collect tot de mogelijkheid voor het direct maken van een winkelafspraak. Op deze manier wordt het voor de klant in Nieuwegein zo overzichtelijk en gemakkelijk mogelijk gemaakt om de ondernemers in hun lokale winkelcentrum te steunen.

Direct boeken via Cityplaza.nl
Vanuit het winkelcentrum is er zelfs een online-boekingssysteem voor winkelafspraken opgezet. Met het systeem wordt het maken van een winkelafspraak voor de klant zo gemakkelijk mogelijk gemaakt en ondernemers worden volledig ontzorgd met een digitale agenda voor alle winkelafspraken.

De eerste groep van 20 ondernemers sloot zich direct aan bij het online-boekingssysteem. Naar verwachting zal het aantal aangesloten ondernemers de komende periode nog groeien. Hier vindt u een compleet overzicht van alle manieren waarop men in Cityplaza kan winkelen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!